One week

Jag vet, jag vet. Har inte uppdaterat bloggen på över en vecka, men jag har verkligen haft fullt upp! Och sen blev jag sjuk!
Men jag kan börja berätta från typ onsdagen i förra veckan!
Jag åkte och träffade älsklingen min och han var mer kärleksfull än någonsin! Han överöste mig med komplimanger och kärlek.Jag verkligen älskar när han är sån!
I torsdags åkte jag till ystad och träffade Frans! Vi tog en fika och pratade, sen gick vi hem till Mathilda och mös i några timmar. Vi tittade även lite mer på ghost hunters.
Mot kvällen gick jag och frans hem. Vi pratade mycket om förhållanden och gamla minnen. Gud vad jag har saknat denna vän!
På fredagen skulle jag egentligen träffat min jobbcoach, men eftersom mor fick åka in på vårdcentralen, så blev det inte av. Hon mår dock bra nu. Det är gick som hade gått ner i foten på henne, så att hon knappt kunde gå. Men som sagt, det är ganska bra nu =) Mot eftermiddagen/kvällen kom både barnen och Robin. Barnen är så himla roliga. Dom hinner knappt komma in genom dörren innan  dom frågar efter Robin. Det känns helt underbart måste jag säga, eftersom dessa barn betyder allt för mig och likaså gör Robin. Så att detta klickar så bra som det gör, är bara fantastiskt! Lördagen Åkte vi och handlade lite. Vi handlade födesedagspresenter(Bästa ever!) och sen handlade Robin kläder och annat grejs(såklart!) Senare mot kvällen, så fixade vi oss och stack på fest! Som var otroligt rolig! Söndagen bestod av rehablitering och massa tv, typ. Vi tog även bort allt som hade med sommaren att göra. Pool,solstolar och annat är nu borta. Det ser dock ut som ett ufo har landat på gräsmattan,där poolen stod. Sjukt kul!
Måndagen började jag känna av lite förkylning. På tisdagen började den bli riktigt hemsk! Var även på malmöfestivalen och såg johnossi och band of horses torts min sjuklighet! Pojken förljde med mig hem och sov över. I går låg jag bara i soffan och var allmänt sjuk.Fick nässpray och andra ateraljer utav mor, så att jag kunde friskna till lite. Senare kom robin och vi tittade på film och åt glass. Sjukt skönt för min hals. Ska nog ta mig en laddning nu med. Och idag ska jag ha möte med min jobbcoach. Och jag mår inte alls bra, så vi får se hur detta går. Sen har jag lite filmer som ska ses och även några serier. Sjukt najs. Hela helgen ska jag spendera med Robin. I morgon hoppas jag verkligen att jag är bättre, så att jag är lite mer människa, så att man kan hitta på något. Lördag ska vi hjälpa Dennis och Anna att flytta. Och sen på söndag ska jag dra mig in mot skurup till Sarah och Jimmy, för att passa deras tre katter och deras lägenhet i över en vecka! Kommer bli sjukt najs att få komma hemifrån lite grann =)

Men nu mina damer och herrar, ska jag ta och värma ett glas mjölk med eucalyptus i och sen ska jag äta en fet portion med glass! Bara för att jag är sjuk! Fridens!

I got a lisence to kill

Hej!
Just nu sitter jag hemma hos fröken Grön (Mathilda Green)
Kom hit igår efter mitt tandläkarbesök. Fick en fraktur lagad och ska in om några veckor igen för att fixa med en nattskena och sånt stuff. Najs!
senare lagade jag och Mathilda kycklingsallad(godaste någonsin!) Och sen satt vi och snackade. Länge! Ända tills klockan 5 i morse. Sen sov vi.

Vaknade klockan halv 12 idag ( gulp! Har inte vaknat så sent på åratal!)
Vibunkrade upp oss i varsin soffa och tittade på ghost hunters tills alldeles nyss. Grön är ute och springer en runda medans jag skriver lite. Ska nog ta bussen hem vid halv 6 tiden. När jag väl kommer hem ska jag färga ögonbrynen tror jag. Sen måste jag skriva klart mitt cv.
Jag längtar tills torsdag, då jag ska ta en fika med Fransen min =)
Ska blir riktigt kul! Har ju inte träffa honom på länge!

Nej, nu ska jag lama lite till!

Fridens!
Tro.Hopp.Kärlek.

The birds and the bees

Såja, nu har jag plockat av och torkat av allt i köket. Har även dammsugat kök och hall! Ska även ta och göra detsamma på badrummet. Sen hade jag tänkt att bädda mors och fars säng och plocka undan lite till. Om typ en halvtimme ska jag ta och packa lite, eftersom jag ska spendera natten hos Mathilda. Sen ska jag ta och hoppa in i duschen!

Men jag har ju ändå varit ganska duktig tycker jag! =)
Skulle även behöva ta och måla naglarna med.....hm....Jag får skynda mig!

Jag längtar väldigt mycket till helgen. Dels för att jag får träffa Robin och dels för att vi ska på en ganska stor fest med ca 100 pers! Och jag ska ha på mig min oanvända röda fodralklänning för första gången! Så denna veckan ska jag verkligen inte äta mycket! Började med det redan förra veckan och det gick jättebra!
Men nu ska jag ta och fortsätta här!

Vi hörs!
Fridens!
Tro.Hopp.Kärlek!

Forever yours

Tjena!
Nu har helgen gått förbi, och jag har ännu en fullspäckad vecka framför mig. eller ja, rätt så fullspäckad!

Mån: Tandhygienist ( ska fixa en fraktur,slipa tänderna och få en skena som jag ska ha över natten) Och sen vidare till Mathilda!
Tisdag: Vara med Mathilda, åka hem på eftermiddagen/kvällen.
Onsdag: Träffa Robin.
Torsdag: Träffa Frans, som jag inte har träffat på sjuuuuuuukt länge!
Fredag:Träffa jobbcoach och träffa Robin!
Lördag: Feeeeest!
Söndag: Chiiiiiiiiill.

Idag, innan jag ska åka iväg, så hade jag tänkt överraska mor med att städa undan lite!
Jag måste även snacka lite med henne om jag hade kunnat få en liten slant. Har 200 spänn kvar och vet inte när jag får pengar nästa gång. Letar ju jobb som sjutton!

Så därför hade jag tänkt att jag kunde ta och städa undan en del här, så jag har gjort något för att förtjäna pengarna!

Måste bara berätta om helgen först!
I fredags, så stack jag och Robin till Kings, där vi mötte upp sjukt många människor från min gamla klass!
Sjukt härligt!
När jag och Robin gick hem, så gick vi och snackade som vanligt. Mitt i allt drar han ner mig mot asfalten(vi gick på en liten väg och var nästan hemma) och sen ligger vi där och tittar upp mot en stjärnklar himmel och ser fullt med stjärnfall!
Det är sådana här som gör att jag inte tröttnar på robin, och att jag fortfarande känner mig nykär. Han är helt fantastisk! Okej, jag får ju erkänna att det var lite ostadigt när han var iväg så mycket, men nu ska han inte iväg mer. Inte på länge.
Det bästa är, att vi inte alltid behöver vara nära varandra. Vi behöver inte alltid klänga på varandra och pussas och hålla på. Vi är som vänner också. Vi kan ligga i varsin soffa och glo på film och bara vara allmänt jäsiga!
Vi kan snacka om allt! Vi busar! Likadant på fester och sånt. Vi kommer dit tillsammans, men under själva festen brukar vi vara på varsitt håll och när vi väl går förbi varandra kan vi ge varandra en puss eller en blinkning, sen går vi vidare.
Jag vill inte säga för mycket nu, men jag känner att inom sin tid, så kan jag känna att jag skulle kunna ha allt det där med robin som jag sagt att jag egentligen inte vill ha. Jag har sagt att jag inte vill ha barn, vill knappt gifta mig eller allt det där. Men ska jag göra det med någon, så ska det vara med honom. Kanske lite naivt, men det är så det är.
Robin säger själv att hans förra förhållande inte alls är som vårt. Vi är så lika och vi är spontana och har så otroligt kul tillsammans!

Jag älskar honom!


Men nu ska jag ta och städa!
Fridens!
Tro.Hopp.Kärlek.

Smelly cat

Tjenare!
Igår åkte jag hem till Robin för jag skulle slinga hans hår!
Han skulle klippa sig först. När han väl kom hem igen, så var det riktigt snyggt,faktist! Han kippte det kortare på sidorna och sen hade han längre uppe på huvudet. Låter som om han gjorde en mohawk, men nej, det gjorde han inte!(Tack och lov!)
Sen skulle jag då ha uppgiften att slinga det! Jag drog på han slinghättan ( och satt och skrattade bakom hans rygg) och började dra hår.
När vi väl skulle skälja av det, så drog jag av hättan och han hade då vita spikes i sitt ljusa hår. Så först skulle han stå och verka cool med detta i några minuter (och visa sin mor) sen kunde jag skölja av det. Det blev helt okej, faktist. Fast jag skulle vilja att han fortfarande var mörk på sidorna, men eftersom jag slingade det för typ en månad sen, så var där fortfarande slingor där, så jag fick jämna ut det hela.
Men resultatet blev skitsnyggt i alla fall. Kommer bli sjukt snyggt när han stylar det.
Sen åkte jag hem i princip.

Denna dagen (idag) Kommer bjuda på en fika med Ida och sen hoppas jag att hon vill strosa runder med mig och kolla på reasaker i stan =) Senare mot kvällen så ska jag åka hem, koka en stor kopp te och se på nyaste avsnittet av true blood!
Sen är det fredag i morgon, najs :D
Helgen kommer bjuda på Robin och tillsammans ska vi passa barn! =)

Fridens!
Tro.Hopp.Kärlek.


If you fall hard, i fall harder.

Åh!
Jag är så fruktansvärt förälskad!
Igår var det 6 månader sen jag och Robin blev ihop.
Det enda jag krävde av honom var att vi skulle träffas bara.
Vädret var ju dåligt på förmiddagen/eftermiddagen, så man var inte så sugen på att göra något.
Men Robin överraskade mig, och det REJÄLT!
Igår kom han och hämtade mig vid 6-tiden här hemma. Solen hade börjat komma fram och det började bli riktigt fint väder!
Sen körde vi till snogeholmssjön och gick en runda där. Vi tittade lite på fiskare och bara gick omkring.
Efter det körde vi till Sövdesjön och där tittade vi på fotbollsspelare lite grann och man såg hur mycket Robin saknade att spela fotboll, så jag föreslog att han skulle dra ihop ett gäng och spela. Bara för skojs skull. Robin fick även tag på en bortsparkad fotboll, så han var väldigt nöjd. Vi satte oss på bryggan och pratade lite. Sen satte vi oss i bilen igen och körde vidare. Nu skulle vi försöka dra oss hemåt mot mig igen och in i en liten hydda som ligger i en skog nära mig. Men! På vägen hittade vi ett sjukt stort träd som vi var tvunga att fota. Så det gjorde vi! Väl på väg till den här hyddan, såg vi mellan 20-30 dovhjortar, så vi körde till sidan och började gå upp mot en stig, så vi kunde se dom ännu närmre. Helt plötsligt stod dom mitt framför oss, med bara några meters avstånd! När dom väl fick syn på oss, så sprang dom och robin stod bakom mig och höll om mig medans vi såg dom springa iväg. Det var helt underbart! Vi gick tillbaka till bilen och körde till den lilla hyddan. Robin hade sagt till mig att ta med mig massor av filtar, så jag hade väl med mig ca 10 stycken.Och sen skulle jag även ha med mig min dator, så vi kunde ha lite musik. Vi la ut filtarna och satte igång mysmusik, sen började robin rota fram massa godheter ur en kylväska! Det var mackor, melon,kex,jordgubbar(även med choklad på)ja, allt ni kan tänka er! Till detta drack vi en jättegod cider.Han tände en massa ljus och formade dom som en 6:a, eftersom det var 6 månader sen vi blev ihop. Robin vet om att jag älskar naturen. Han är själv likadan. Jag njöt som sjutton av allt. Vi snackade bägge två om hur underbart vi tyckte att det var och vi bestämde att detta var något som vi borde göra oftare.Sen åkte vi hem vid 10-tiden och somnade gott i min nybäddade säng.

Så jag har verkligen fått den perfekta gåvan av robin! Det var så underbart och det är något som jag aldrig kommer att glömma. Jag älskar honom. Han är helt underbar. Det finns inte många guldklimpar som honom!

Det är ju ganska svårt att skriva alltihopa,precis så som jag kände det. Men det var verkligen det finaste som någon någonsin har gjort för mig. Det mest omtänksamma,fina och romantiska som någonsin hänt mig!

Fridens!
Tro.Hopp.Kärlek.

No matter what

6 månader idag med min älskade!
6 månader av kärlek!
Och nu ska han inte åka ifrån mig mer!
Jag älskar honom!



Min älskade <3

Please mr.

Hej!
Jag har märkt att jag är en sån människa som behöver göra saker hela tiden för att inte deppa ihop.
Som idag ska jag både träffa min jobbcoach och sen ska jag till tandläkaren. Så idag har jag att göra. Ska även dammsuga våningen och sånt.
Sen i morgon ska jag passa barn. Då är morgondagen också shemalagd. Rätt så nice,faktist.
Det är torsdagen som jag i nte har något speciellt. Blir väl att hjälpa mor med städning och förberedelser inför fredagen.

Igår såg jag en film som jag faktist var väldigt skeptisk mot. Nämligen "last song". Varför var jag skeptisk? Jo, för att miley cyrus var med i den. Men den sista halvtimmen av filmen spenderade jag med att böla. Den var så jäkla bra, trots allt. Så se den!
Jag kommer nog mysa till det med en film ikväll igen.

Just nu är robin på väg till Wacken. Känns sådär. Han ringde mig i går och var ganska onykter.Dom hade börjat värma upp. Haha, han är allt tokig min pojk. Hoppas nu att allt går bra och att det inte händer något. Jag kommer ju ha fullt upp ändå, som tur är! :)
Men nu ska jag tvätta håret och sen är det dags att träffa min jobbcoach för första gången. Hon är sjukt trevlig,btw. Träffade henne på Ams och sen har jag pratat i telefon med henne. Hon är full av energi och fruktansvärt trevlig! Det gillas!

Fridens!
Tro.Hopp.Kärlek.

Sad,sad,sad.

Hej!
Nu hade jag tänkt att jag skulle ta och böla lite för er.
Robin åker iväg igen i en vecka.
Men det ledsna har inte riktigt med det att göra.
Jag har blivit så himla trött på att vara hemma hela tiden.
Nej, det beror inte på något, men alla dagar är likadana.
Jag vaknar och sen är dagarna bara sen en stor plåga, för jag har ingenting att göra.
Visst, jag träffar Robin och kompisar. Men ändå. Jag vill bara hemifrån. Och jag blir på sämre och sämre humör för varje dag. Jag går ut och går, bara för att komma hemifrån, men det hjälper inte. Jag har helt ärligt talat funderat på om jag skulle söka bidrag och ta ett lån och flytta hemifrån. Det är jobbigt att jag måste ha mor eller far hemma för att kunna bli körd till bussen. Plus att jag gärna skulle vilja vara själv. Jag blir alltid såhär på sommaren, och räddningen har alltid varit att jag har börjat skolan igen på hösten. Men nu gör jag ju inte det. Jag har inget jobb. Jag har sökt praktikplats, men blivit nekad.
Men nu denna veckan när Robin är borta, så har jag ett ganska så fullt shema ändå.

Mån: Plocka svamp, gäster, och städa
Tis: Jobbcoach,tandläkaren.
Ons: Upp tidigt för att passa barn.
Tors: Städa och förbereda för fredagen.
Fre: Fest för far som fyller år.

Sen har jag bara lördagen och söndagen att hitta på något. FUnderar på om man skulle få tag på sarah och jimmy, och se om vi kan göra något. Hade varit najs.

Det värsta är, att om man ska hitta på något, så behöver man pengar.
Jag har typ inga pengar.
Jag har lite kvar efter studiebidraget, men det är också bara lite.
Jag är verkligen i stort behov av pengar.

Bajs.
Jag avslutar detta inlägget nu, för allt suger verkligen.
Jag är ensam, uttråkad och depp.

Hej!


RSS 2.0