At night.

Sitter i soffan och väntar på mat. Kycklingsallad kommer sitta fint! Dagen har varit väldigt jobbig. Hostan blir värre och jag har sovit till och från hela dagen. Har verkligen ingen energi. Får helt enkelt ta det lugnt och friskna till. Fruktansvärt tråkigt!


At the farm.

Sitter hemma hos mor och far och myser. Tvättar lite och har haft en väldigt lugn och skön dag. Var hemma hos min gudmor och gudfar och dikade lite och så hjälpte robin till med lite diverse saker. Robin och Dennis håller på och installera en stereo i Bob(bilen), så nu kan vi äntligen ha lite musik igen. Annars flyter väl livet på. Väntar på en ny tid till sjukhuset. Fick stark medicin för min hosta, men den hjälper inte, utan min hosta blir värre och värre och det känns som om jag snart får åka in på akuten en natt, för jag får svårare och svårare att andas. Men vi håller tummarna för att det vänder! Nu ska jag ut och kolla hur det går för pojkarna och Bob. Fridens!


Slapp.

Ligger i soffan och precis bara glor på tv efter en riktigt hård utekväll. Men Gud vad roligt vi hade! Men nu är jag sugen på att spela lite ps3, så vi hörs kanske senare. Fridens!


RSS 2.0