For your eyes only.

One night to be confused
One night to speed up truth
We had a promise made
Four hands and then away.

Both under influence
We had divine scent
To know what to say
Mind is a razorblade.

To call for hands of above
To lean on
Wouldn't be good enough
For me, no.

One night of magic rush
The start - a simple touch.
One night to push and scream
And then relief.

Ten days of perfect tunes
The colours - red and blue.
We had a promise made
We were in love.

To call for hands of above
To lean on
Wouldn't be good enough
For me, no.

To call for hands of above
To lean on
Wouldn't be good enough.

And you, you knew the hand of the devil
And you...kept us awake with wolfs' teeth
Sharing different heartbeats
In one night.

To call for hands of above
To lean on
Wouldn't be good enough
For me, no.

To call for hands of above
To lean on
Wouldn't be good enough.



Att falla för dig är det bästa jag någonsin gjort.

true colors

Jag har haft helt underbara dagar!
Måndags började med klippning. Sen överraskade jag Robin med att stå utanför hans dörr med ett stort leende.
Han blev ganska glad och väldigt överraskad, eftersom jag inte alls hade hört av mig. Sen sov jag över.
I tisdags, så fick jag upp robin ganska sent. Vi låg och jäste ett tag, sen packade vi ihop och stack ut på stan. Det blev en ganska lång runda,trots allt. Vi tog inte bussen hem till mig förrän halv 10. Innan dess handlade vi,tittade på the recon och åt och hade det trevligt.onsdagen spenderade vi här hemma,genom att bada och sola hela dagen.Jag låg och slumrade till medan Robin tittade på film, och när jag vaknar igen gråter jag för fullt och är livrädd. Varför vet jag inte. Men robin låg och tröstade mig under de timmar som det höll på.Torsdag-idag(söndag) spenderade vi hos Robin. Vi var på marknad,badade i havet på kvällen och låg och pratade mycket. Igår stannad ejag hemma, medan Robin var på grabbkväll. Riktigt skönt att vara själv, faktist.Jag tittade på den galna proffesorn och scary movie 4. Sen somnad ejag gott och vaknade till när Robin kom hem klockan 3 på natten.
Idag har vi inte gjort så mycket. vi städade lite och handlade hem lite mat. Sen åkte jag hem, så nu är jag äntligen placerad i min egna säng igen. Skönt!
Ska nog snart ta och bädda ner mig och se någon bra film.
Men nu kommer lite bilder från dessa dagarna!



Den sista bilden är en av mina nya klänningar! Älskar den! Riktig prinsessklänning. Och dessutom är den en 36! Inte vanligt alls! Lite chokad blev jag när catrin sa att jag borde ta en storlek mindre.

Nu ska jag dunsta!
Fridens!
Tro.Hopp.kärlek.

That was when i rule the world

Okej, suprise for me!
Robin kom hem i natt, så idag ska jag få träffa honom! =)
Det känns faktist jättekonstigt.
Att få pussas,le och känna kärlek.
Jag hade vant mig vid att vara ensam nu typ.
Jag är bättre nu. Hostan har blivit lite bättre, febern är borta och näsan är inte så farligt täppt mer.
Dagens planer lyder såhär:
* Åka in och bli klippt, vem vet, jag kanske blir korthårig?:)
* Hem och tvätta av håret
* Åka in till ystad och ta en fika med Frans och Ylva
* Hem och byta om och packa (om robin inte kommer hit i stället,vill säga)
* Träffa Robin!

Den sista punkten kommer nog vara ända tills på söndag, så jag kommer nog inte vara så effektiv med bloggandet.
Nej, nu får jag dricka upp mitt kaffe och sen borsta tänderna och klä på mig. Fridens!

Tro.Hopp.Kärlek.
Fridens!



Calling you

Åh, gud vad varmt och kvavt det är!
Och jag, som har blivit ännu sjukare håller på att dö av värmeslag!
Sitter bara rakt upp och ner och svettas!

Igår kom Annelie och barnen hit. Vi badade lite(förmodligen därför jag har blivit värre) och sen åt vi god grillmat!

Idag är det bara tre dagar kvar tills Robin anländer hem.
Just nu är han på väg till Paris!
Hoppas jag blir friskare tills han kommer hem.

Nu ska jag och mor in och handla!
Fridens!
Tro.Hopp.Kärlek.

I sould be so lucky!

HAN KOMMER HEM PÅ TISDAG OCH MIN LYCKA ÄR TOTAL!

Robin skrev idag att han förmodligen kommer hem på tisdag! Alltså om 4 dagar!
Helt sjukt!
Jag har sprungit runt som en idiot här hemma och varit överlycklig!
Det betyder även att han kommer ha semester från tisdag-söndag! Så jag kommer ha jättemånga dagar med honom!
Helt seriöst!
Om man kan dö av lycka, så tror jag att jag snart kolar av,alltså!
AAAAAAAAAAAAAAAAAH!
:D:D:D:D:D:D:D
Och idag har vi 5 månader!
AAAAAAAAAAAAH! :D

Words can't explain

Den senaste veckan i bilder!


'Sista bilden är mina grymt snygga och nya shorts!
Nu ska jag ut och vila en stund till och sen ska jag duscha. Har inte gjort det sen i måndags. Urk! :(

Fridens!
Tro.Hopp.Kärlek.


Heartbeats

För bara en stund sen, när jag satt och lyssnade på min och Robins låt (samma namn som rubriken), så kom jag att fundera mycket på just Robin. Det har snart gått två veckor sen jag träffade honom och jag har börjat känna ett slags lugn i hela kroppen. Han är snart hemma.
På fredag har vi varit ihop i 5 månader. Även om det gått 5 månader så känns det ändå så nytt. Vi har ju träffats i 7 månader, så man borde ha vant sig. Men icke. Det känns så nytt fortfarande. Jag får fjärilar i magen bara av att tänka på honom och speciellt när jag ska träffa honom.
Men något som bekymrar mig är att under denna tiden som vi inte har träffats, så har jag lyckats glömma hans doft. Den underbara doften av min älskade. Och jag har på något sätt, trots att jag har legat nära honom verenda morgon vi har spenderat tillsammans och verkligen studerat detaljerna på honom och känt honom andas när han sover,glömt hur han ser ut för just mig och hur han känns fysiskt för just mig. Jag har glömt hur det känns när han rör vid mig, hur det känns när hans läppar når mina.Jag har glömt hur hans röst låter. Hur hans skratt låter. Under ett tag glömde jag mina känslor.Varför vet jag inte. Kanske för att det har hänt så mycket under tiden han har varit borta?

Något som jag inte kan glömma är när han lägger armarna om min midja på morgonen medans jag står och lagar frukost till oss båda, hur varm och trygg jag känner mig när han ser på mig och ler.Känslan när han säger "Jag älskar dig, Elin" och känslan av att vakna mitt på natten och märka att han fortfarande ligger och håller om mig.
Samtidigt som jag sitter och skriver detta, så gråter jag. Men inte av sorg och inte av längtan, utan av lycka. För att en sån som Robin har fastnat för en sån som mig.Jag är lycklig för att jag får känna den starka kärleken som man bara ser på film,läser om i böcker och som man bara kan drömma om. Den har jag. Jag trodde aldrig att någon skulle kunna göra mig så lycklig.Jag erkänner, jag trodde inte ett dugg på kärlek när jag träffade Robin. Jag har aldrig riktigt trott på det.Jag har aldrig riktigt känt det. Visst, jag har varit i ett förhållande innan, men vi hade problem redan från början. Robin och jag har än så länge inte haft några problem. Vi har aldrig varit sura på varandra.Vi har aldrig grälat. Vårt förhållande är än så länge problemfritt och han har fått mig att tro. Tro på kärleken.

Så Robin, Tro.Hopp.Kärlek. Och du är alla dom tre sakerna för mig.

10 dagar. 10 ynka dagar!

Shopping is a girls best friend.

Ja, jag vet. Uppdateringen har varit usel!
MEN! Jag har faktist haft fullt upp.
Ända sen förra söndagen höll vi på med logdansen.
Alvin kom hit på tisdagen, eftersom jag tyckte dagarna gick alldeles för långsamt, så han kom hit och vips! Så var det fredag.På fredagen hämtade vi det sista och alla sov över. Annelie,niclas,barnen,gullan och bernt. På lördagen kom resten av folket. Vi gjorde klart allt och sen körde vi en siesta på några timmar. Vi solade,drack vin&öl och badade i poolen. Riktigt najs!
Sen fick man göra sig i ordning för att ha den roligaste logdansen någonsin!
Jag hade verkligen skitkul och ändå hade jag inga kompisar som var hitbjudna, utan jag hängde med Anna mesta tiden. Det slutade med att vi allihopa blev islängda i poolen klockan halv 2 på natten!
Najs!

På söndagen var det dags för undanplockning och sen fick man repa sig resten av dagen.
I måndags fick jag ett ryck. Jag har ju bara varit hemma ända sen jag tog studenten(vilket snart är en månad sen) och jag är en sån människa som aldrig kan sitta still och jag kan definitivt inte vara på ett ställe en längre tid utan att må dåligt. Så jag åkte till Skurup. Jag mötte upp sarah och jimmy, sen stack vi till badet och solade lite.
Sen handlade vi mat och sen hem till lägenheten.JImmy stack och repade, mendans jag och Sarah pratade väldigt mycket och sen lagade vi mat. Eller ja, Sarah lagade en sjukt god kycklingsallad medans jag tittade på =) Och var moralskt stöd :)
När jimmy väl kom hem, så åt vi och sen kom även andra jimmy. Jag blev skittrött och däckade först i sängen och sen i soffan. Jag glömde borsta tänderna och allt! Det händer inte ens en gång vart 5:e år, så det är väldigt ovanligt.

Igår, så åkte jag och Sarah in till malmö för att handla lite. Jag handlade en röd snygg klänning,ett par shorts och en bh. Jag hadelade annat också såklart, men nästan allt jag handlade var på rea eller extrapris. Och det var rea överallt och det fanns mycket att hitta. rean hade nog börjat i måndags, för det fanns så sjukt mycket saker kvar!
Vi fikade och åt lite med, sen åkte vi hem till skurup. Efter några timmar kom mor och far och hämtade mig. När jag väl kom hem så fixade jag med allt jag hade köpt. Jag fick även en tavelram till mitt studentfoto och sen fick jag två prydnadskuddar av mor! Tack mor :D
Så jag städade hela rummet i princip. Min hylla, som har sett ut som ett bombnedslag innan, är nu ren och fin och med lådor ståendes fint på varje hylla.
Idag kommer jag dock inte göra något, eftersom jag åkt på en rejäl sjuka! I princip hela min kropp strejkar, så idag får det bli sängen,thé och sex and the city!

Tack sarah, för dessa två jätteroliga dagarna. Jag undrar bara vart tiden tog vägen! Det går så jäkla snabbt när man är med dom man gillar bäst!

Fridens!
Tro.Hopp.Kärlek.

I love you way, everyday.

Sms av Robin de senaste timmarna.

18:16
"På nätterna när jag ska sova så vill jag gärna att du ska ligga sidan om mig, så det har hänt flera gånger att jag har kollat på de videosen där jag filmat dig när du sjunger <3"

18:24
" Vi har snackat och vi kommer nog hem någon dag tidigare :) hur mycket vet vi inte än."

01:29
" Åh, gumman. Du måste sjunga för mig när jag kommer hem. Visst får du pussa mig först men jag njuter när du sjunger. Saknar dig så<3 "

Det enda jag kan säga är att jag älskar honom. Jag älskar honom extremt mycket. Jag längtar tills den dagen när han kommer hem. Än så länge, så räknar jag fortfarande dagarna tills den dagen han egentligen ska komma hem, alltså om 10 dagar. Tio dagar. Det kan jag räkna på bägge mina händer, så många händer som jag har. Jag började med 5 händer. Nu återstår 2.

Detta är underbart.


Tro.Hopp.Robin.

RSS 2.0