All i want for christmas is you

Jaha, nu kanske ni undrar vad jag sysslar med? (eftersom jag inte har uppdaterat bloggen på typ 2 veckor!)

Jo, det kan jag berätta!
Jag har ju såklart praktiserat i veckorna!
på helgerna har jag också jobbat och sen har jag passat barn när jag varit ledig.
Förutom denna helgen som var!
Då skulle jag inte jobba förrän på söndagen, så jag och Robin tog det lugnt!
Vi bjöd över några kopmpisar på fredagen och spelade kinect och hade det kul!
I lördags sprang jag ner och handlade bullar och lite pålägg så åt vi det till frukost.
Efter det sprang vi ner i stan och handlade lite julklappar som var kvar!
Har nu bara två julklappar kvar!
När vi väl kom hem igen, var det bara att göra sig i ordning och sen sticka på bio med emanuel, ahlm och mike. Vi såg tron.
Rätt bra film, faktist.
Och i söndags jobbade jag som sagt.
Igår jobbade jag med, och sen efter var det en helt underbar konsert i mariakyrkan! Träffade även lite gamla klasskompisar där.
Ja, och jag ska jobba idag med.Sen ikväll blir det antingen att jag firar minijul med robins familj och sen ska jag åka hem till gården efter det.Har lite saker som ska fixas hemma innan julafton, sen i morgon ska jag ta mig in till ystad igen för att jobba. Sen är jag ledig en vecka från jobbet, så på torsdag kommer jag hem igen! :)
skönt!
Julen firas med mor,far och robin. Det ska bli riktigt mysigt, faktist.Men på dagen är det som vanligt lunch med hela släkten eftersom mor fyller år!
Jag har faktist haft turen att  få en massa julklappar från jobbet med. Har fått en fin resväska, sen fick jag välja ett par strumpor för max 100kr och även en sjal för max 150 kr. Sen kommer det en julklapp till från the body shop. Sjukt najs!

Så livet rullar på. Dock med väldigt mycket stress och lite fritid, men det är det värt. det kommer komma duktigt med pengar i januari. alla dom pengarna ska sparas undan till viktiga saker. Som tex en resa som jag och robin hade tänkt göra efter min praktik.
Jag saknar min familj, mina vänner och allt som jag hade tid till innan.men i jul, i jul ska jag försöka träffa alla!

nej, nu får jag hoppa in i duschen. Ska försöka göra lite ärenden innan jag börjar jobba!

Fridens!
tro.hopp.kärlek.

Hooked on a feeling!

Jaha, då ligger jag här i sängen efter ännu en dags praktik. Robin kom hit efter att jag slutat, så åt vi tillsammans och sen såg vi en julfilm :) Mysigt!
Hur allt går då?
Jodå, känner mig dock som en väldigt upptagen kvinna!
Jag praktiserar mån-fre 10-18 och sen jobbar jag (pengar, gutt!) på helgerna. Eller ja, nu är jag ju inne på min andra vecka, men jag jobbade i lördags och jag ska även jobba 4 timmar nu på lördag. Sen nästa helg ska vi inte snacka om. Då ska jag förmodligen jobba både lördag OCH söndag! Alltså ingen ledig dag på sisådär....8-9 dagar, men det kommer lätt att vara värt pengarna. det är det som får mig att göra det hela tiden. Plus att det faktist är rätt så kul! =) Hehe. Det som är lite synd är att jag inte kommer att få jobb efter praktiken ( som är slut i mitten av mars) Men! Jag får jobba under min praktik,vilket är sjukt bra tycker jag! Har inte så mycket ledig tid bara, vilket tar en del på krafterna. Men! Nu ska jag praktisera fram till den 17:e december, sen är jag ledig nästan en hel månad, men då får jag jobba, så det blir pengar. Gutt!

I helgen påbörjade jag och Robin vår julklappshandling!
Nu är julklappar köpta till Anton,Alvin och Allis och sen är även mors födelsedagspresent klar!

Oh!
Just det!
Idag köpte jag faktist med mig en topp med mig hem från jobbet som jag hade tänkt jobba i. Det är en benvit skjorta med massa krimskrams! KOmmer säkert bli skit bra serru!
Pengarna börjar nu sina eftersom jag både köper mat helt själv och sen ska man köpa alla julklappar. Tvi katten! Kommer bli benrangel snart. Kanske borde prata lite med mor om det där? Behöver ju mat! Nomnomnom...

Nej, men nu ska jag sova!
Tänkte att ni kanske ville ha en liten uppdatering från mig så ni ser hur jag har det! Men som sagt, jag är en fruktansvärt upptagen kvinna. Inte många lediga timmar för mig, nej!

Oh!
Har en liten hemlis med, men den får ingen reda på förrän det äl är dags. hihihihi!

Fridens!
Tro.Hopp.Kärlek!

RSS 2.0